CAN-bus

Bij een voertuig met CAN-bus aansluitingen zitten de voorste richtingaanwijzers niet meer vast aan de achterste richtingaanwijzers. Als u een Running- & Alarmlights module op de achterlichten aansluit heeft u op de voorste richtingaanwijzers geen patronen en signalen. Nb. wel op de aanhanger bij gebruik van onze CAN-bus adapter. Dit is voor de consument met betrekking tot het opvallen bij remmen niet zo erg maar voor service doeleinden (lichtpatronen voor servicevoertuigen) kunt u dan het beste voorin de auto een aparte module monteren. Wilt u alle voordelen aan de voorzijde benutten sluit dan tevens een Running- & Alarmlights module voorin de auto aan op de voorste richtingaanwijzers en een Duplo Headlights module op de koplampen.

Bij de motor is het eenvoudiger door de kleinere afmetingen en kunnen de voorste richtingaanwijzers eenvoudig met een extra draad en enkele diodes aan de achterste gekoppeld worden en heeft u dus aan 1 module voldoende voor alle richtingaanwijzers.

De koplamp modules kunnen met een extra draad, enkele diodes, eventueel een extra lampje en een paar truckjes i.v.m. de computer die de lampen controleert en aanstuurt, zonder problemen aangesloten worden.

« Vorige pagina